Warmtepomp Templari

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Templari? Middels onze vergelijker vind je waardevolle informatie over het productaanbod van Templari. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de Kita L 7-24 kW met een kracht (KW) van 20 en een tegemoetkoming van liefst 3300.

  • De warmtepomp van Templari is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in april 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkTemplari
Populair modelKita L 7-24 kW
Vermogen20 KW
Subsidie 3300
Energiebesparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Templari warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Templari kopen? De aanbieder staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Achterhaal bij de leverancier welke installatie geschikt is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Kita L 7-24 kW met een vermogen (KW) van 20. Echter, wellicht wenst u meer power. Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Templari installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Wil je meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in april 2024? Het merk Templari verkoopt meerdere types met een subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Kita L 7-24 kW met een maximale subsidie van 3300 bestellen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan gelden wel een aantal richtlijnen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Voerendaal, Kapelle en Drenthe.

Zijn deze Templari hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen innovatieve en doorgelichte fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeTemplari warmtepomp in april 2024 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Andere merken zijn o.a. TechniQ-Energy, Sanden en NRGTEQ


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!