Warmtepomp Tecalor

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de aanbieder Tecalor? Dankzij deze pagina bekijk je nuttige info over het aanbod van Tecalor. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de THZ 504 met een (kw) vermogen van 8 en een subsidie van 2100.

  • De warmtepomp van Tecalor een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een duurzame manier!
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkTecalor
Populair modelTHZ 504
Vermogen8 KW
Subsidie 2100
Gemiddelde besparing30%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Tecalor warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Tecalor kopen? Dit merk biedt meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welk product handig is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de THZ 504 met een vermogen van 8. Belangrijk: misschien wenst u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Tecalor installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? Het merk Tecalor heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type THZ 504 met een mooie subsidie van 2100 bestellen. Daarvoor hanteren ze wel verscheidene condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je er alles over lezen. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek meteen een goede installateur in Vaals, Zeist en Overijssel.

Zijn deze Tecalor hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen louter competente fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeTecalor warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Sunex, Renson en New Energy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!