Warmtepomp Solarfocus

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Solarfocus? Middels onze tool lees je veelzijdige informatie over het aanbod van Solarfocus. Verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de mogelijke RVO subsidie. Een van de hardlopers is de Vampair K10 met een vermogen (KW) van 8 en een interessante subsidie van 2100.

  • De warmtepomp van Solarfocus is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een verwarmde woning op een efficiënte manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkSolarfocus
Populair modelVampair K10
Vermogen8 KW
Subsidie 2100
Gemiddelde besparing22%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Solarfocus warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Solarfocus kopen? Dit merk verkoopt een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Analyseer de verschillen en check welke oplossing relevant is voor uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Vampair K10 met een vermogen (KW) van 8. Let op: misschien wenst u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Solarfocus installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? Het merk Solarfocus heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Vampair K10 met een interessante subsidie van 2100 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel een paar regels. Via RVO.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Onderbanken, Stichtse Vecht en Drenthe.

Zijn de Solarfocus hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan uitsluitend competente merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeSolarfocus warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrerende merken zijn SmartHeat, Palm en Metro Therm


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!