Warmtepomp Robur

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Robur? Via onze vergelijker ontdek je handige info over het merk Robur. Verwarmen op een verantwoorde manier, relatief lage CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een van de hardlopers is de GAHP A met een (kw) vermogen van 36 en een maximale subsidie van 4600.

  • De warmtepomp van Robur is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning op een goedkope en duurzame wijze.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkRobur
Populair typeGAHP A
Vermogen36 KW
Subsidie 4600
Gemiddelde besparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Robur warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Robur kopen? Deze leverancier heeft meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) in verschillende prijsklassen. Check bij de verkoper welke serie handig is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de GAHP A met een werkracht (KW) van 36. Belangrijk: wellicht zoekt u meer opties? Maak een afspraak bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Robur installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Robur heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type GAHP A met een interessante subsidie van 4600 laten plaatsen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel diverse bepalingen. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Een goede warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Leudal, Lopik en Limburg.

Zijn deze Robur hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierop staan uitsluitend professionele aanbieders. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeRobur warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. Renson, NIBE en Magic Box International


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!