Warmtepomp Remeha

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende warmtepomp van het merk Remeha? Dankzij onze tool achterhaal je praktische info over het assortiment van Remeha. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening door een mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de Hybrid Plus 40-5c met een vermogen (KW) van 4 en een tegemoetkoming van liefst 1700.

  • De warmtepomp van Remeha is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Verwarming + warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkRemeha
Populair typeHybrid Plus 40-5c
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Remeha warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Remeha kopen? De aanbieder levert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welk product past bij uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Hybrid Plus 40-5c met een capaciteit van 4. Echter, mogelijk wilt u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Remeha installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Remeha heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Hybrid Plus 40-5c met een maximale subsidie van 1700 laten installeren. Hiervoor zijn er wel een paar voorschriften. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Een lokale warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Horst aan de Maas, Houten en Friesland.

Zijn deze Remeha hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan enkel professionele leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Remeha warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Radson, Nefit en LG


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!