Warmtepomp Oilon

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van Oilon? Met behulp van onze vergelijker bekijk je handige info over het assortiment van Oilon. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie met de royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de Cube 6 met een (kw) kracht van 5 en een tegemoetkoming van liefst 2800.

  • De warmtepomp van Oilon is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkOilon
Populair modelCube 6
Vermogen5 KW
Subsidie 2800
Gemiddelde besparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Oilon warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Oilon kopen? Deze producent staat bekend om meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem handig is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Cube 6 met een vermogen van 5. Toch, mogelijk bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Oilon installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Oilon heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Cube 6 met een maximale subsidie van 2800 aanschaffen. Hiervoor zijn er wel strenge reglementen. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. Een lokale warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Zuidplas, Wierden en Groningen.

Zijn de Oilon hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan innovatieve en competente merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Oilon warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn NRGTEQ, MAXA Advantix en InterClima-MTA


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!