Warmtepomp NEXTHERM

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een besparende warmtepomp van het merk NEXTHERM? Met behulp van onze vergelijker tref je nuttige gegevens over het assortiment van NEXTHERM. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en flink minder betalen voor energie dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de Smartpack2 Eau/Eau 17 met een kracht (KW) van 16 en een tegemoetkoming van liefst 3400.

  • De warmtepomp van NEXTHERM is een duurzame investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkNEXTHERM
Populair modelSmartpack2 Eau/Eau 17
Vermogen16 KW
Subsidie 3400
Gemiddelde besparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


NEXTHERM warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van NEXTHERM kopen? De fabrikant biedt een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk model rijmt met uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Smartpack2 Eau/Eau 17 met een KW van 16. Doch, mogelijk wilt u meer capaciteit. Ga eens langs bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede NEXTHERM installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juli 2024? De aanbieder NEXTHERM heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Smartpack2 Eau/Eau 17 met een maximale subsidie van 3400 laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel meerdere voorschriften. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Veendam, Staphorst en Drenthe.

Zijn deze NEXTHERM hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen alleen gecontroleerde aanbieders. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeNEXTHERM warmtepomp in juli 2024 met andere merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. New Energy, Magic Box International en IBK / CLINT


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!