Warmtepomp Metro Therm

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de aanbieder Metro Therm? Via de warmtepomp-vergelijker vind je uitgebreide info over het productaanbod van Metro Therm. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een uitstekend model is de METROAIR AQUA met een (kw) vermogen van 0 en een tegemoetkoming van liefst 1100.

  • De warmtepomp van Metro Therm is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkMetro Therm
Populair modelMETROAIR AQUA
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Metro Therm warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Metro Therm kopen? Deze fabrikant werkt met meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) in verschillende prijsklassen. Probeer uit te vinden welke oplossing handig is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de METROAIR AQUA met een vermogen (KW) van 0. Doch, misschien zoekt u meer functies? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Zoek een professionele Metro Therm installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Metro Therm verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type METROAIR AQUA met een subsidie van 1100 laten monteren. Daarvoor heb je te maken met verschillende voorwaarden. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Leek, Hellendoorn en Gelderland.

Zijn de Metro Therm hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen louter gekwalificeerde fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeMetro Therm warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Meeting, Kensa en Heliotherm


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!