Warmtepomp Meeting

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Meeting? Geholpen door de warmtepomp-vergelijker ontdek je veelzijdige informatie over het assortiment van Meeting. Gebruik maken van hernieuwbare energie, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de MD50 met een werkracht (KW) van 15 en een subsidie van 2650.

  • De warmtepomp van Meeting is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkMeeting
Populair modelMD50
Vermogen15 KW
Subsidie 2650
Energiebesparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Meeting warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Meeting kopen? Dit merk staat bekend om meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welk systeem aansluit op uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de MD50 met een capaciteit van 15. Desondanks, wellicht bent u op zoek naar meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Meeting installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De fabrikant Meeting heeft een uitgebreid aanbod. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type MD50 met een vorstelijke subsidie van 2650 laten plaatsen. Hiervoor zijn er wel diverse condities. Op www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Haren, Hardenberg en Friesland.

Zijn de Meeting hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan innovatieve en gecontroleerde merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeMeeting warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn MDV, Kaysun en Hautec


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!