Warmtepomp Masser

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Masser? Dankzij deze pagina check je bruikbare details over het productaanbod van Masser. Een duurzame manier van verwarmen, hogere CO-2 reductie, en flink minder betalen voor energie dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de EE17 (SPOG17) met een (kw) capaciteit van 16 en een tegemoetkoming van liefst 3400.

  • De warmtepomp van Masser is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkMasser
Populair modelEE17 (SPOG17)
Vermogen16 KW
Subsidie 3400
Gemiddelde besparing36%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Masser warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Masser kopen? Dit merk levert allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk product past bij uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de EE17 (SPOG17) met een kracht van 16. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Masser installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Masser verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type EE17 (SPOG17) met een vorstelijke subsidie van 3400 kopen. Wil je dit aanvragen? Dan heb je te maken met allerlei condities. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Een erkende warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Delfzijl, Deventer en Zeeland.

Zijn deze Masser hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen exclusief doorgelichte merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeMasser warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Magic Thermodynamic Box, Inovatech GmbH en GNC


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!