Warmtepomp InterClima-MTA

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de fabrikant InterClima-MTA? Met behulp van onze website vind je bruikbare gegevens over de pompen van InterClima-MTA. Een duurzame keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening vanwege de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de HCY 051 met een capaciteit (KW) van 12 en een maximale subsidie van 2350.

  • De warmtepomp van InterClima-MTA is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Huis verwarmen en warm tapwater met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkInterClima-MTA
Populair modelHCY 051
Vermogen12 KW
Subsidie 2350
Gemiddelde besparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


InterClima-MTA warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van InterClima-MTA kopen? Deze leverancier biedt een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk product past bij uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de HCY 051 met een capaciteit van 12. Echter, misschien wilt u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende InterClima-MTA installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juli 2024? De fabrikant InterClima-MTA heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type HCY 051 met een subsidie van 2350 kopen. Daarvoor heb je te maken met enkele voorschriften. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Renkum, Schagen en Noord-Holland.

Zijn deze InterClima-MTA hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen alleen gekwalificeerde merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeInterClima-MTA warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Inovatech GmbH, GREE en Eldom


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!