Warmtepomp Hisense

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van Hisense? Via onze vergelijker bekijk je praktische details over de systemen van Hisense. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie door een toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Hi-AquaSmart AHW-050UCSDP + AHM-070UXCSAPA3 met een capaciteit (KW) van 5 en een aantrekkelijke subsidie van 1650.

  • De warmtepomp van Hisense is een investering met respect voor het milieu.
  • Verwarming + warm water op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkHisense
Populair modelHi-AquaSmart AHW-050UCSDP + AHM-070UXCSAPA3
Vermogen5 KW
Subsidie 1650
Energiebesparing39%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hisense warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Hisense kopen? Deze fabrikant werkt met verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Analyseer de verschillen en check welke installatie past bij uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Hi-AquaSmart AHW-050UCSDP + AHM-070UXCSAPA3 met een KW van 5. Echter, misschien wenst u meer mogelijkheden? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Hisense installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in april 2024? De aanbieder Hisense heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Hi-AquaSmart AHW-050UCSDP + AHM-070UXCSAPA3 met een interessante subsidie van 1650 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan verschillende reglementen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een lokale warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Nijkerk, Koggenland en Zuid-Holland.

Zijn de Hisense hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen exclusief gekwalificeerde merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHisense warmtepomp in april 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Hiseer, Fujitsu en Domusa Teknik


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!