Warmtepomp Hewalex

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een besparende warmtepomp van het merk Hewalex? Met behulp van onze website bekijk je handige info over de pompen van Hewalex. Een duurzame manier van verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een type dat populair is, is de pcwu200k-2,3kw met een (kw) kracht van 0 en een tegemoetkoming van liefst 1100.

  • De warmtepomp van Hewalex is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkHewalex
Populair typepcwu200k-2,3kw
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing36%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hewalex warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Hewalex kopen? Deze leverancier heeft een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welk product handig is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de pcwu200k-2,3kw met een kracht van 0. Desondanks, wellicht wenst u meer power. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Hewalex installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De aanbieder Hewalex heeft diverse opties. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem pcwu200k-2,3kw met een subsidie van 1100 laten plaatsen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet je wel voldoen aan een aantal voorschriften. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een goede warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Montferland, Hollands Kroon en Overijssel.

Zijn de Hewalex hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan exclusief betrouwbare merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHewalex warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. Herz, ES en Danfoss


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!