Warmtepomp Herz

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Herz? Geholpen door de warmtepomp-vergelijker ontdek je waardevolle informatie over de pompen van Herz. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening via de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de Commotherm BWP 300 met een capaciteit (KW) van 0 en een maximale subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Herz is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkHerz
Populair modelCommotherm BWP 300
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing35%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Herz warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Herz kopen? Deze leverancier biedt een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welke oplossing relevant is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Commotherm BWP 300 met een capaciteit van 0. Toch, mogelijkerwijs vraagt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Herz installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Herz verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Commotherm BWP 300 met een aantrekkelijke subsidie van 1250 laten installeren. In het kader daarvan gelden wel diverse reglementen. Via de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Maasdriel, Hilversum en Noord-Holland.

Zijn deze Herz hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Mede daardoor is het zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan uitsluitend gecontroleerde merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHerz warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Heliotherm, Enerso en Daikin


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!