Warmtepomp Haier

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Haier? Via onze tool tref je veelzijdige info over het productaanbod van Haier. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten door een royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de HP200M2 met een vermogen (KW) van 0 en een aantrekkelijke subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Haier is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkHaier
Populair typeHP200M2
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing32%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Haier warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Haier kopen? Deze leverancier staat bekend om verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elk budget. Probeer uit te vinden welke oplossing rijmt met uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de HP200M2 met een vermogen van 0. Echter, misschien vraagt u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Haier installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Haier verkoopt meerdere types met een subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem HP200M2 met een interessante subsidie van 1100 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan heb je te maken met verschillende richtlijnen. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Lingewaard, Heemstede en Groningen.

Zijn deze Haier hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbinnen vallen exclusief competente fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeHaier warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn GREE, Eneco en Cordivari srl


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!