Warmtepomp Galletti

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een besparende warmtepomp van het merk Galletti? Aan de hand van onze website bekijk je handige details over de pompen van Galletti. Een ecologisch verantwoorde keuze, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de MPE T 34 H met een (kw) vermogen van 27 en een royale subsidie van 3850.

  • De warmtepomp van Galletti is een duurzame investering.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in september 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkGalletti
Populair typeMPE T 34 H
Vermogen27 KW
Subsidie 3850
Energiebesparing25%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Galletti warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Galletti kopen? De aanbieder staat bekend om allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welke installatie past bij uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de MPE T 34 H met een KW van 27. Let op: mogelijkerwijs wenst u meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele Galletti installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidie september 2023 voor warmtepompen als deze? Het merk Galletti heeft meerdere types waar subsidies op zit. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type MPE T 34 H met een aantrekkelijke subsidie van 3850 laten installeren. Hiervoor hanteren ze wel verscheidene voorwaarden. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Ermelo, Edam-Volendam en Utrecht.

Zijn de Galletti hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan innovatieve en gekwalificeerde merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeGalletti warmtepomp in september 2023 met andere leveranciers. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Fujitsu Atlantic, Eco Design en CIAT


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!