Warmtepomp Fujitsu

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Fujitsu? Via onze vergelijker achterhaal je waardevolle details over de installaties van Fujitsu. Een duurzame keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Waterstage HT 11F met een (kw) vermogen van 10 en een tegemoetkoming van liefst 2300.

  • De warmtepomp van Fujitsu is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkFujitsu
Populair modelWaterstage HT 11F
Vermogen10 KW
Subsidie 2300
Energiebesparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Fujitsu warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Fujitsu kopen? Deze fabrikant verkoopt meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type past bij uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Waterstage HT 11F met een kracht van 10. Toch, mogelijk wilt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Fujitsu installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Fujitsu biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Waterstage HT 11F met een vorstelijke subsidie van 2300 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel enkele reglementen. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Elburg, Diemen en Noord-Holland.

Zijn deze Fujitsu hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen enkel betrouwbare merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeFujitsu warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn Ferroli, DUCO en Caldameg


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!