Warmtepomp Enerso

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een besparende warmtepomp van het merk Enerso? Geholpen door onze website bekijk je handige details over het merk Enerso. Een ecologisch verantwoorde keuze, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening door een landelijke investeringssubsidie. Een van de hardlopers is de AiWa 8 In met een vermogen (KW) van 5 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1800.

  • De warmtepomp van Enerso is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Het huis verwarmen op een efficiënte manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkEnerso
Populair typeAiWa 8 In
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Enerso warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Enerso kopen? De aanbieder hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke installatie rijmt met uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de AiWa 8 In met een capaciteit (KW) van 5. Echter, misschien bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Enerso installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Enerso heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product AiWa 8 In met een vorstelijke subsidie van 1800 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel verschillende voorschriften. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Doetinchem, Blaricum en Gelderland.

Zijn deze Enerso hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Op deze lijst staan exclusief erkende merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeEnerso warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn EnergyPanel, Danfoss en Brunner


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!