Warmtepomp ECOTEQ

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de aanbieder ECOTEQ? Dankzij deze pagina lees je praktische details over het productaanbod van ECOTEQ. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de S 12 met een werkracht (KW) van 12 en een royale subsidie van 2500.

  • De warmtepomp van ECOTEQ is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een verwarmde woning op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkECOTEQ
Populair modelS 12
Vermogen12 KW
Subsidie 2500
Gemiddelde besparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


ECOTEQ warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van ECOTEQ kopen? Deze leverancier levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Probeer uit te vinden welke serie relevant is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de S 12 met een werkracht (KW) van 12. Doch, mogelijk zoekt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede ECOTEQ installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in december 2023? De aanbieder ECOTEQ heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type S 12 met een interessante subsidie van 2500 laten installeren. Hiervoor heb je te maken met een aantal condities. Via de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Berkelland, Aalsmeer en Zederik.

Zijn de ECOTEQ hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan exclusief doorgelichte merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische ECOTEQ warmtepomp in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Ecopomp, Climer en AT-TEC


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!