Warmtepomp Ecensy

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van het merk Ecensy? Middels onze website tref je waardevolle informatie over het productaanbod van Ecensy. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de mogelijke RVO subsidie. Een van de hardlopers is de SBW 45 met een werkracht (KW) van 4 en een maximale subsidie van 2800.

  • De warmtepomp van Ecensy is een investering met respect voor het milieu.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkEcensy
Populair modelSBW 45
Vermogen4 KW
Subsidie 2800
Gemiddelde besparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Ecensy warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Ecensy kopen? Deze fabrikant biedt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor elk budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de SBW 45 met een capaciteit (KW) van 4. Echter, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Ecensy installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De fabrikant Ecensy biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem SBW 45 met een mooie subsidie van 2800 kopen. Hiervoor stelt het RVO wel een paar reglementen. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Apeldoorn, Werkendam en Waddinxveen.

Zijn deze Ecensy hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan alleen erkende aanbieders. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Ecensy warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van DUCO, CIAT en Alto refrigeration


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!