Warmtepomp Dimplex

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van Dimplex? Middels onze website achterhaal je veelzijdige data over het merk Dimplex. Een ecologisch verantwoorde keuze, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een type dat populair is, is de DHW300 met een (kw) kracht van 0 en een royale subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Dimplex is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een lekker warm huis op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkDimplex
Populair modelDHW300
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Gemiddelde besparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Dimplex warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Dimplex kopen? Deze producent levert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welk systeem toepasbaar is op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de DHW300 met een werkracht (KW) van 0. Desondanks, misschien wenst u meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Dimplex installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Dimplex heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als DHW300 met een maximale subsidie van 1250 laten installeren. In het kader daarvan gelden wel een aantal voorwaarden. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vind een erkende installateur in Waadhoeke, Vught en Teylingen.

Zijn de Dimplex hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan exclusief professionele aanbieders. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeDimplex warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Populaire merken zijn DAXX, BUVA en Air Trade Centre


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!