Warmtepomp Cooper&Hunter

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van Cooper&Hunter? Dankzij onze tool bekijk je praktische info over het assortiment van Cooper&Hunter. Verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de CH-HP8.0SINK3 met een capaciteit (KW) van 6 en een royale subsidie van 1900.

  • De warmtepomp van Cooper&Hunter is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkCooper&Hunter
Populair modelCH-HP8.0SINK3
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Gemiddelde besparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Cooper&Hunter warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Cooper&Hunter kopen? Deze fabrikant hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) in verschillende prijsklassen. Probeer uit te vinden welke serie relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de CH-HP8.0SINK3 met een KW van 6. Toch, mogelijkerwijs wilt u meer kracht. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte Cooper&Hunter installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de subsidie juli 2024 voor warmtepompen als deze? Het merk Cooper&Hunter heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type CH-HP8.0SINK3 met een vorstelijke subsidie van 1900 aanschaffen. Hiervoor heb je te maken met verscheidene bepalingen. Via RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vind een erkende installateur in Opsterland, Someren en Pijnacker-Nootdorp.

Zijn de Cooper&Hunter hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen louter doorgelichte fabrikanten. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Cooper&Hunter warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Clivet, Auer en Western Airconditioning


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!