Warmtepomp Bosch

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Bosch? Geholpen door deze pagina bekijk je nuttige gegevens over het aanbod van Bosch. Een ecologisch verantwoorde keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de Compress 3000 EWT met een (kw) vermogen van 2 en een aantrekkelijke subsidie van 1500.

  • De warmtepomp van Bosch is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een doeltreffende manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkBosch
Populair typeCompress 3000 EWT
Vermogen2 KW
Subsidie 1500
Energiebesparing37%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Bosch warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Bosch kopen? Dit merk levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Achterhaal bij de leverancier welke serie geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Compress 3000 EWT met een kracht (KW) van 2. Desondanks, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga in zee met een erkende Bosch installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Bosch verkoopt meerdere types met een subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Compress 3000 EWT met een interessante subsidie van 1500 bestellen. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan strenge voorwaarden. Op de website www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Noordoostpolder, Meierijstad en Leiderdorp.

Zijn de Bosch hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen innovatieve en gekwalificeerde fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Bosch warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Populaire merken zijn AWB, ADG Dynamics BV en Thermics Energie


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!