Warmtepomp York

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van York? Middels deze pagina vind je uitgebreide info over het assortiment van York. Gebruik maken van hernieuwbare energie, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de YMPA0045PHE50 met een capaciteit (KW) van 24 en een royale subsidie van 3550.

  • De warmtepomp van York is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkYork
Populair modelYMPA0045PHE50
Vermogen24 KW
Subsidie 3550
Gemiddelde besparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


York warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van York kopen? Deze fabrikant levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Informeer bij uw installateur welk product geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de YMPA0045PHE50 met een kracht (KW) van 24. Let op: misschien wilt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte York installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in december 2023? De fabrikant York heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als YMPA0045PHE50 met een subsidie van 3550 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel strenge voorwaarden. Via de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Een goede warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Eersel, Den Haag en Overijssel.

Zijn deze York hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan innovatieve en gecontroleerde merken. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeYork warmtepomp in december 2023 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrerende merken zijn Wolf, Thermia en SmartHeat


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!