Warmtepomp Wolf

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de fabrikant Wolf? Middels deze website ontdek je uitgebreide details over de systemen van Wolf. Een duurzame manier van verwarmen, CO-2 vriendelijk, en een lagere energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de BWL-1S(B) 07/230V met een capaciteit (KW) van 6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1900.

  • De warmtepomp van Wolf is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkWolf
Populair modelBWL-1S(B) 07/230V
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Energiebesparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Wolf warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Wolf kopen? Dit merk levert allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welke serie handig is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de BWL-1S(B) 07/230V met een KW van 6. Belangrijk: wellicht wilt u meer opties? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Wolf installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Nieuwsgierig naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Wolf biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem BWL-1S(B) 07/230V met een subsidie van 1900 laten plaatsen. Hiervoor zijn er wel verscheidene regels. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Drimmelen, Delft en Noord-Holland.

Zijn deze Wolf hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan enkel doorgelichte aanbieders. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeWolf warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Western Airconditioning, Thercon en Sirac


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!