Warmtepomp Viessmann

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Viessmann? Middels deze website vind je uitgebreide informatie over het aanbod van Viessmann. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de Vitocal 300-A AWCI-AC 301.A09 met een vermogen (KW) van 7 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 2000.

  • De warmtepomp van Viessmann is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een verwarmde woning op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkViessmann
Populair modelVitocal 300-A AWCI-AC 301.A09
Vermogen7 KW
Subsidie 2000
Energiebesparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Viessmann warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Viessmann kopen? De fabrikant verkoopt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welke installatie aansluit op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de Vitocal 300-A AWCI-AC 301.A09 met een vermogen (KW) van 7. Echter, wellicht vraagt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een professionele Viessmann installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? Het merk Viessmann biedt interessante modellen. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Vitocal 300-A AWCI-AC 301.A09 met een subsidie van 2000 bestellen. Hiervoor gelden wel een aantal richtlijnen. Op de website van het RVO lees je hier meer over. Jouw eigen warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Boekel, Albrandswaard en Zuid-Holland.

Zijn de Viessmann hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan uitsluitend professionele aanbieders. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Viessmann warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Venco, Sunex en Remeha


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!