Warmtepomp Toshiba

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van Toshiba? Via onze tool vind je waardevolle info over het assortiment van Toshiba. Een duurzame manier van verwarmen, innovatieve CO-2 vermindering, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Estia HWS-P804HR-E + HWS-P804XWHM3-E met een werkracht (KW) van 10 en een tegemoetkoming van liefst 2300.

  • De warmtepomp van Toshiba is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen op een efficiënte manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkToshiba
Populair modelEstia HWS-P804HR-E + HWS-P804XWHM3-E
Vermogen10 KW
Subsidie 2300
Gemiddelde besparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Toshiba warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Toshiba kopen? Dit merk hanteert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Probeer uit te vinden welke installatie past bij uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Estia HWS-P804HR-E + HWS-P804XWHM3-E met een kracht (KW) van 10. Toch, mogelijk wenst u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische Toshiba installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Toshiba verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Estia HWS-P804HR-E + HWS-P804XWHM3-E met een interessante subsidie van 2300 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met een aantal richtlijnen. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Bergen op Zoom, Tholen en Noord-Holland.

Zijn deze Toshiba hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen enkel en alleen gecontroleerde fabrikanten. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeToshiba warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Thermor, Sonnenkraft en PHNIX


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!