Warmtepomp Thermia

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Thermia? Geholpen door deze website vind je bruikbare info over het merk Thermia. Een duurzame manier van verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening met behulp van de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de Atec 6 met een KW van 4 en een maximale subsidie van 1550.

  • De warmtepomp van Thermia is een uitstekende investering.
  • Verwarming + warm water op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkThermia
Populair modelAtec 6
Vermogen4 KW
Subsidie 1550
Energiebesparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Thermia warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Thermia kopen? Dit merk staat bekend om een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk systeem past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Atec 6 met een capaciteit van 4. Desondanks, misschien wenst u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Thermia installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Thermia biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Atec 6 met een vorstelijke subsidie van 1550 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan heb je te maken met enkele voorwaarden. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. De warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Asten, Schouwen-Duiveland en Groningen.

Zijn deze Thermia hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen enkel en alleen erkende merken. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Thermia warmtepomp in juli 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Thercon, Solarfocus en Outes


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!