Warmtepomp Tesy

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Tesy? Geholpen door onze tool bekijk je praktische info over het productaanbod van Tesy. Verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening via de interessante ISDE regeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de EVHP 9S 260 60 met een KW van 0 en een maximale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Tesy is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een verwarmde woning op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkTesy
Populair modelEVHP 9S 260 60
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing35%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Tesy warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Tesy kopen? Dit merk staat bekend om allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welk systeem geschikt is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de EVHP 9S 260 60 met een vermogen van 0. Desondanks, mogelijk wilt u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga voor een erkende Tesy installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Tesy heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als EVHP 9S 260 60 met een aantrekkelijke subsidie van 1100 laten monteren. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan strenge bepalingen. Via RVO.nl kan je daar meer over lezen. Een goede warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Weert, Middelburg en Flevoland.

Zijn deze Tesy hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan innovatieve en doorgelichte merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Tesy warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Templari, Sinclair en Oilon


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!