Warmtepomp SPRSUN

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de aanbieder SPRSUN? Middels de warmtepomp-vergelijker vind je waardevolle info over het productaanbod van SPRSUN. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door een duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de CGK/C-18 (L) EVI met een capaciteit (KW) van 10 en een subsidie van 2150.

  • De warmtepomp van SPRSUN is een investering met respect voor het milieu.
  • Huis verwarmen en warm tapwater met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in maart 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkSPRSUN
Populair modelCGK/C-18 (L) EVI
Vermogen10 KW
Subsidie 2150
Gemiddelde besparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


SPRSUN warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van SPRSUN kopen? Dit merk levert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welke oplossing toepasbaar is op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de CGK/C-18 (L) EVI met een capaciteit van 10. Doch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte SPRSUN installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in maart 2024? De fabrikant SPRSUN verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type CGK/C-18 (L) EVI met een subsidie van 2150 aanschaffen. Hiervoor hanteren ze wel enkele voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) vind je uitgebreide info. Een goede warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bijvoorbeeld in de regio Schinnen, Vianen en Groningen.

Zijn de SPRSUN hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen unieke en betrouwbare merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeSPRSUN warmtepomp in maart 2024 met concurrerende merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. Sonnenkraft, Power Kombi Module en Mitsubishi Electric


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!