Warmtepomp Sirac

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van Sirac? Middels onze website lees je praktische data over de systemen van Sirac. Een investering voor de toekomst, innovatieve CO-2 vermindering, en een energierekening die omlaag kan door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een veel verkocht model is de LSQ03RC met een (kw) kracht van 7 en een royale subsidie van 1850.

  • De warmtepomp van Sirac is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkSirac
Populair modelLSQ03RC
Vermogen7 KW
Subsidie 1850
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Sirac warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Sirac kopen? Deze producent verkoopt een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Informeer bij uw installateur welke oplossing relevant is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de LSQ03RC met een vermogen van 7. Advies: wellicht zoekt u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Sirac installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Sirac heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type LSQ03RC met een interessante subsidie van 1850 laten installeren. In het kader daarvan heb je te maken met meerdere voorschriften. Op www.rvo.nl lees je hier meer over. Een goede warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Nederweert, Rhenen en Zeeland.

Zijn deze Sirac hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan louter doorgelichte merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeSirac warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Kijk daarom ook eens naar producten van Sinclair, Oschner en MDV


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!