Warmtepomp Renson

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van Renson? Aan de hand van onze tool lees je praktische data over de systemen van Renson. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening door een duurzame subsidie-potjes. Een type dat populair is, is de Endura met een werkracht (KW) van 2 en een subsidie van 1350.

  • De warmtepomp van Renson is een uitstekende investering.
  • Een lekker warm huis op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkRenson
Populair modelEndura
Vermogen2 KW
Subsidie 1350
Gemiddelde besparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Renson warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Renson kopen? Deze fabrikant hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welk product geschikt is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de Endura met een KW van 2. Let op: misschien bent u op zoek naar meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Renson installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Renson verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Endura met een maximale subsidie van 1350 laten monteren. Hiervoor zijn er wel enkele voorwaarden. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Landgraaf, Leusden en Groningen.

Zijn deze Renson hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dat kan de reden zijn dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan exclusief competente leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeRenson warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Remko, NEXTHERM en LG / Centercon


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!