Warmtepomp Remko

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van Remko? Middels deze website bekijk je uitgebreide gegevens over de systemen van Remko. Gebruik maken van hernieuwbare energie, CO-2 vriendelijk, en een lagere energierekening via de mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de HTS 90 met een (kw) kracht van 6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1900.

  • De warmtepomp van Remko is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkRemko
Populair modelHTS 90
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Energiebesparing39%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Remko warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Remko kopen? De aanbieder biedt een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) in verschillende prijsklassen. Check bij de verkoper welk systeem geschikt is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de HTS 90 met een capaciteit van 6. Advies: wellicht bent u op zoek naar meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Remko installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in december 2023? Het merk Remko heeft een uitgebreid aanbod. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type HTS 90 met een subsidie van 1900 laten installeren. Hiervoor heb je te maken met een aantal reglementen. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Een erkende warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Kerkrade, IJsselstein en Gelderland.

Zijn deze Remko hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbij horen exclusief gecontroleerde merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeRemko warmtepomp in december 2023 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Remeha, New Energy en LG Therma V


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!