Warmtepomp Outes

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van de leverancier Outes? Via onze tool tref je uitgebreide data over het merk Outes. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan door een royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de AHb09E met een (kw) vermogen van 6 en een aantrekkelijke subsidie van 1750.

  • De warmtepomp van Outes is een duurzame investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkOutes
Populair typeAHb09E
Vermogen6 KW
Subsidie 1750
Gemiddelde besparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Outes warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Outes kopen? De fabrikant heeft allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) in verschillende prijsklassen. Probeer uit te vinden welk model rijmt met uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de AHb09E met een KW van 6. Advies: misschien zoekt u meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Outes installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de subsidie juli 2024 voor warmtepompen als deze? De aanbieder Outes heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als AHb09E met een aantrekkelijke subsidie van 1750 bestellen. Hiervoor stelt het RVO wel verschillende bepalingen. Via de website van het RVO kan je er alles over lezen. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Bergen Limburg, Amersfoort en Noord-Holland.

Zijn de Outes hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan innovatieve en professionele merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeOutes warmtepomp in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Oschner, Metro Therm en Kaysun


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!