Warmtepomp Oschner

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van de leverancier Oschner? Dankzij onze vergelijker achterhaal je waardevolle info over de pompen van Oschner. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een van de hardlopers is de 323 DK met een kracht (KW) van 0 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1250.

  • De warmtepomp van Oschner is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Significante CO-2 vermindering in april 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkOschner
Populair type323 DK
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing30%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Oschner warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Oschner kopen? Deze aanbieder verkoopt verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Informeer bij uw installateur welk systeem toepasbaar is op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de 323 DK met een kracht van 0. Toch, mogelijkerwijs zoekt u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Oschner installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in april 2024? Het merk Oschner heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type 323 DK met een interessante subsidie van 1250 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan verschillende bepalingen. Op www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bijvoorbeeld in de regio Beesel, Zwolle en Noord-Brabant.

Zijn deze Oschner hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan louter gekwalificeerde leveranciers. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeOschner warmtepomp in april 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Populaire merken zijn Orca Energija, Meeting en Itho Daalderop


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!