Warmtepomp Nilan

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Nilan? Geholpen door deze pagina achterhaal je veelzijdige informatie over de installaties van Nilan. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door een duurzame subsidie-potjes. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Compact P met een (kw) capaciteit van 0 en een royale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Nilan is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkNilan
Populair typeCompact P
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Nilan warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Nilan kopen? Dit merk hanteert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elk budget. Probeer uit te vinden welke serie handig is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Compact P met een vermogen (KW) van 0. Let op: mogelijkerwijs zoekt u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een professionele Nilan installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? Het merk Nilan heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Compact P met een royale subsidie van 1100 bestellen. Daarvoor moet je wel voldoen aan verschillende voorwaarden. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Winsum, Tubbergen en Friesland.

Zijn deze Nilan hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbij horen unieke en doorgelichte merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeNilan warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn NIBE, Masser en Immergas


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!