Warmtepomp Nefit

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende warmtepomp van het merk Nefit? Middels onze website lees je uitgebreide data over de installaties van Nefit. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening met behulp van de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de EnviLine A/W Split 3.0 T-S met een KW van 3 en een tegemoetkoming van liefst 1600.

  • De warmtepomp van Nefit is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkNefit
Populair modelEnviLine A/W Split 3.0 T-S
Vermogen3 KW
Subsidie 1600
Energiebesparing22%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Nefit warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Nefit kopen? Deze fabrikant levert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type rijmt met uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de EnviLine A/W Split 3.0 T-S met een capaciteit van 3. Belangrijk: wellicht bent u op zoek naar meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Nefit installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De aanbieder Nefit verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type EnviLine A/W Split 3.0 T-S met een subsidie van 1600 kopen. Daarvoor hanteren ze wel meerdere condities. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Stadskanaal, Raalte en Zeeland.

Zijn de Nefit hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Mede daardoor is het zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan exclusief erkende fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeNefit warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. NEC Power world, LG Therma V en Hitecsa


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!