Warmtepomp Hotjet

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Hotjet? Middels deze website achterhaal je praktische info over het merk Hotjet. Gebruik maken van hernieuwbare energie, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening door een royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de 10ONE2 met een (kw) vermogen van 8 en een subsidie van 1950.

  • De warmtepomp van Hotjet is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkHotjet
Populair model10ONE2
Vermogen8 KW
Subsidie 1950
Gemiddelde besparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hotjet warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Hotjet kopen? Dit merk hanteert allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Probeer uit te vinden welke installatie past bij uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de 10ONE2 met een werkracht (KW) van 8. Toch, misschien zoekt u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Hotjet installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Hotjet heeft een uitgebreid aanbod. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem 10ONE2 met een mooie subsidie van 1950 aanschaffen. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan een paar voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Oldebroek, Medemblik en Friesland.

Zijn de Hotjet hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen louter erkende aanbieders. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHotjet warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. Hitecsa, Galmet en Eco Design


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!