Warmtepomp Galmet

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Galmet? Geholpen door warmtepomprevolutie.nl check je praktische informatie over het assortiment van Galmet. Gebruik maken van hernieuwbare energie, innovatieve CO-2 vermindering, en fors besparen op de energiekosten via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de Airmax2 6GT met een vermogen (KW) van 4 en een aantrekkelijke subsidie van 1550.

  • De warmtepomp van Galmet is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkGalmet
Populair modelAirmax2 6GT
Vermogen4 KW
Subsidie 1550
Gemiddelde besparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Galmet warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Galmet kopen? Deze producent staat bekend om een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Airmax2 6GT met een kracht (KW) van 4. Desondanks, mogelijk wenst u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Zoek een professionele Galmet installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, het besparen kan beginnen!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Galmet heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Airmax2 6GT met een subsidie van 1550 bestellen. Daarvoor gelden wel allerlei regels. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Geldermalsen, Enkhuizen en Zeeland.

Zijn deze Galmet hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan enkel en alleen betrouwbare fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Galmet warmtepomp in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Populaire merken zijn Galletti, Ecoforest en Clage


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!