Warmtepomp ELCO

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk ELCO? Aan de hand van deze pagina check je handige gegevens over de installaties van ELCO. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening met de duurzame subsidie-potjes. Een van de hardlopers is de Aerotop DHW 200 met een capaciteit (KW) van 0 en een maximale subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van ELCO is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in april 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkELCO
Populair modelAerotop DHW 200
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing39%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


ELCO warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van ELCO kopen? Deze producent hanteert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke installatie geschikt is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Aerotop DHW 200 met een capaciteit (KW) van 0. Let op: misschien zoekt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische ELCO installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in april 2024? De aanbieder ELCO heeft meerdere types waar subsidies op zit. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Aerotop DHW 200 met een interessante subsidie van 1250 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met meerdere bepalingen. Op www.rvo.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Beuningen, Alkmaar en Zoetermeer.

Zijn deze ELCO hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan enkel gecontroleerde fabrikanten. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeELCO warmtepomp in april 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van ECOTEQ, Clivet en ATAG


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!