Warmtepomp Eco Design

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de aanbieder Eco Design? Middels de warmtepomp-vergelijker achterhaal je waardevolle info over het merk Eco Design. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening door een landelijke investeringssubsidie. Een populair type is de Eco Fresh 100P met een vermogen (KW) van 0 en een subsidie van 1150.

  • De warmtepomp van Eco Design is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkEco Design
Populair typeEco Fresh 100P
Vermogen0 KW
Subsidie 1150
Gemiddelde besparing35%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Eco Design warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Eco Design kopen? De fabrikant hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welk type relevant is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Eco Fresh 100P met een kracht (KW) van 0. Let op: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Eco Design installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Eco Design heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Eco Fresh 100P met een interessante subsidie van 1150 bestellen. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan verscheidene richtlijnen. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Arnhem, Woensdrecht en Wassenaar.

Zijn de Eco Design hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen innovatieve en gekwalificeerde fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeEco Design warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Ecensy, Clage en Argo


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!