Warmtepomp CTC

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de fabrikant CTC? Dankzij de warmtepomp-vergelijker achterhaal je bruikbare gegevens over het productaanbod van CTC. Een duurzame manier van verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een populair type is de EcoAir 406 + CTC Ecologic met een werkracht (KW) van 4 en een tegemoetkoming van liefst 1700.

  • De warmtepomp van CTC is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkCTC
Populair modelEcoAir 406 + CTC Ecologic
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


CTC warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van CTC kopen? Deze producent biedt een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk systeem handig is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de EcoAir 406 + CTC Ecologic met een capaciteit (KW) van 4. Toch, mogelijkerwijs wenst u meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte CTC installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juli 2024? Het merk CTC verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type EcoAir 406 + CTC Ecologic met een maximale subsidie van 1700 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen stelt het RVO wel meerdere voorwaarden. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bekijk welke installateurs er zijn in Súdwest-Fryslân, Tilburg en Rotterdam.

Zijn de CTC hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbij horen enkel en alleen gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeCTC warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. CTA, Bosch en A1 Green Energy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!