Warmtepomp ATAG

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de leverancier ATAG? Middels deze pagina ontdek je bruikbare data over de installaties van ATAG. Gebruik maken van hernieuwbare energie, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening met behulp van de landelijke investeringssubsidie. Een populair type is de ENERGION M COMPACT 4 met een KW van 5 en een maximale subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van ATAG is een investering met respect voor het milieu.
  • Een lekker warm huis op een efficiënte manier.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkATAG
Populair typeENERGION M COMPACT 4
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Energiebesparing32%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


ATAG warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van ATAG kopen? Deze aanbieder levert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk product rijmt met uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de ENERGION M COMPACT 4 met een kracht van 5. Advies: misschien wilt u meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede ATAG installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk ATAG heeft een uitgebreid aanbod. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product ENERGION M COMPACT 4 met een subsidie van 1800 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel een aantal condities. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Tynaarlo, Heusden en Krimpen aan den IJssel.

Zijn de ATAG hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen enkel en alleen professionele merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeATAG warmtepomp in juli 2024 met andere merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. AT-TEC, Western Airconditioning en Templari


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!