Warmtepomp Argo

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Argo? Middels onze vergelijker tref je uitgebreide details over het aanbod van Argo. Een duurzame keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de AEI1G50EMX + HKCER57I** met een (kw) vermogen van 4 en een aantrekkelijke subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van Argo is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkArgo
Populair typeAEI1G50EMX + HKCER57I**
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Argo warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Argo kopen? Dit merk verkoopt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie toepasbaar is op uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de AEI1G50EMX + HKCER57I** met een kracht van 4. Belangrijk: misschien wilt u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Argo installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juli 2024? De aanbieder Argo biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type AEI1G50EMX + HKCER57I** met een mooie subsidie van 1700 kopen. In het kader daarvan gelden wel meerdere reglementen. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een gemiddelde warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Meppel, Haaren en Hillegom.

Zijn deze Argo hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbij horen exclusief doorgelichte aanbieders. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Argo warmtepomp in juli 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Alto refrigeration, WaterFurnace en Tecalor


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!