Warmtepomp Mastertherm

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Mastertherm? Middels onze tool vind je veelzijdige data over de installaties van Mastertherm. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en flink minder betalen voor energie vanwege de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de BA22I met een kracht (KW) van 4 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1700.

  • De warmtepomp van Mastertherm is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkMastertherm
Populair modelBA22I
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing37%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Mastertherm warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Mastertherm kopen? Deze leverancier werkt met meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor elk budget. Vraag bij uw monteur welke oplossing geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de BA22I met een kracht (KW) van 4. Echter, mogelijkerwijs zoekt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Mastertherm installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Mastertherm heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem BA22I met een vorstelijke subsidie van 1700 laten plaatsen. Wil je dit aanvragen? Dan heb je te maken met verschillende reglementen. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een lokale warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Eemsmond, Dinkelland en Zuid-Holland.

Zijn deze Mastertherm hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan innovatieve en competente merken. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Mastertherm warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Masser, InterClima-MTA en Gorenje


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!