Warmtepomp Immergas

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Immergas? Middels onze website tref je waardevolle info over het merk Immergas. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de Audax top 6 ErP met een (kw) capaciteit van 4 en een maximale subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van Immergas is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkImmergas
Populair typeAudax top 6 ErP
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Immergas warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Immergas kopen? Deze fabrikant hanteert allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welk product relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Audax top 6 ErP met een kracht van 4. Let op: mogelijkerwijs wilt u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Immergas installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? Het merk Immergas heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Audax top 6 ErP met een interessante subsidie van 1700 laten monteren. Hiervoor moet je wel voldoen aan strenge regels. Op de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een lokale warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Overbetuwe, Ouder-Amstel en Limburg.

Zijn deze Immergas hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierin staan alleen professionele fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeImmergas warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn iDM, GNC en ECOTEQ


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!