Warmtepomp iDM

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van iDM? Via onze tool bekijk je handige informatie over de systemen van iDM. Een duurzame manier van verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een van de hardlopers is de TERRA ML 8-13; 810301 met een vermogen (KW) van 12 en een interessante subsidie van 2500.

  • De warmtepomp van iDM is een duurzame investering.
  • Verwarming + warm water op een doeltreffende manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkiDM
Populair modelTERRA ML 8-13; 810301
Vermogen12 KW
Subsidie 2500
Energiebesparing44%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


iDM warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van iDM kopen? Dit merk hanteert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk product aansluit op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de TERRA ML 8-13; 810301 met een vermogen van 12. Doch, mogelijk wenst u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga naar een specialistische iDM installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? De aanbieder iDM verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type TERRA ML 8-13; 810301 met een mooie subsidie van 2500 laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet de aanvraag voldoen aan meerdere richtlijnen. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Oude IJsselstreek, Opmeer en Groningen.

Zijn deze iDM hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen uitsluitend betrouwbare leveranciers. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeiDM warmtepomp in juli 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn IBK / CLINT, Geothermik France en Ecopomp


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!