Warmtepomp IBK / CLINT

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van het merk IBK / CLINT? Via warmtepomprevolutie.nl tref je praktische gegevens over het aanbod van IBK / CLINT. Een ecologisch verantwoorde keuze, hogere CO-2 reductie, en fors besparen op de energiekosten vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de CHA/IK/WP 15 met een vermogen (KW) van 5 en een aantrekkelijke subsidie van 1650.

  • De warmtepomp van IBK / CLINT is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkIBK / CLINT
Populair typeCHA/IK/WP 15
Vermogen5 KW
Subsidie 1650
Energiebesparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


IBK / CLINT warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van IBK / CLINT kopen? Deze leverancier verkoopt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Analyseer de verschillen en check welk model geschikt is voor uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de CHA/IK/WP 15 met een capaciteit (KW) van 5. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte IBK / CLINT installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk IBK / CLINT heeft een uitgebreid aanbod. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als CHA/IK/WP 15 met een royale subsidie van 1650 aanschaffen. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan verscheidene voorschriften. Op www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bijvoorbeeld in de regio Oost Gelre, Oostzaan en Gelderland.

Zijn de IBK / CLINT hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dat kan de reden zijn dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan unieke en erkende aanbieders. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische IBK / CLINT warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Hotjet, General en Ecoforest


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!