Warmtepomp General

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier General? Via deze pagina achterhaal je veelzijdige details over het merk General. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening dankzij de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Waterstage comfort 05 met een vermogen (KW) van 4 en een subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van General is een duurzame investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een doeltreffende manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkGeneral
Populair typeWaterstage comfort 05
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


General warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van General kopen? Dit merk verkoopt verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor nieuwe en oude woningen. Analyseer de verschillen en check welke installatie relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de Waterstage comfort 05 met een vermogen van 4. Let op: wellicht wilt u meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele General installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk General heeft meerdere types waar subsidies op zit. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Waterstage comfort 05 met een royale subsidie van 1700 laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel verscheidene richtlijnen. Op de website van het RVO vind je uitgebreide info. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Harderwijk, Gooise Meren en Zuid-Holland.

Zijn de General hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierop staan innovatieve en competente merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeGeneral warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Galmet, Ecopomp en Clausius


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!