Warmtepomp Eldom

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van het merk Eldom? Dankzij onze tool achterhaal je veelzijdige informatie over de installaties van Eldom. Een investering voor de toekomst, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de EE HPS 120 met een kracht (KW) van 0 en een interessante subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Eldom is een investering met respect voor het milieu.
  • Verwarming + warm water op een effectieve manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkEldom
Populair modelEE HPS 120
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Eldom warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Eldom kopen? Deze leverancier biedt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor elke situatie en budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem relevant is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de EE HPS 120 met een KW van 0. Advies: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer functies? Ga gerust langs een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare Eldom installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in december 2023? Het merk Eldom verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type EE HPS 120 met een vorstelijke subsidie van 1100 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel allerlei condities. Op www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Bronckhorst, Amstelveen en Zoeterwoude.

Zijn deze Eldom hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan louter betrouwbare aanbieders. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeEldom warmtepomp in december 2023 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrerende merken zijn ELCO, Cooper&Hunter en Atlantic


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!